De siste trendene innen mote og sminke i 2016

Det er vanskelig å holde tritt med moten. Sammen med den nye årstiden kommer ny sminke, hår og klær som vi ikke engang kunne drømme om for en tid tilbake. Det du engang tenkte var passé og ekstravagant blir kanskje svært trendy i år. Sjekk under hva som ligger foran deg innen mote og sminke i 2016.

Topp sminketrender

Vi kan forvente at blåfarger har sitt store comeback fra nittitallet. Øyenskygge, mascara og eyelinere blir svært trendy i denne fargen. Kosmetikk i alle blåtoner kan påføres hele øyelokket, som en linje eller til og med på vippene. Vi kan forvente noen originale farger på leppene også. De mest fremtredende trendene her er nyanser av intens plomme, skinnende gull eller kobolt. Men husk en ting: at grunnregelen til alle stylister aldri vil forandre seg; intense øyne og nøytrale lepper eller omvendt. Ikke kombiner blå øyenskygge med leppestift i gull.sminke.jpg

Siste trender innen hårstyling

Hva er nytt i hårverdenen? Den mest trendy frisyren er en buzz cut eller bare svært kort hår. En slik frisyre er lett å holde ved like, du trenger verken å børste eller føne det. Men en slik frisyre fungerer ikke nødvendigvis for alle kvinner, og ikke alle kvinner vil kle dem. Foretrekker du en mer tradisjonell frisyre kan du prøve fletter eller rett og glatt hår. Disse frisyrene er svært kledelige, komfortable og lette å ordne. Den stramme fletten dominerer. En viktig trend er også svært kort lugg – rett eller oppklipt.

Hva annet er nytt?

I 2016 vil det dukke opp modeller med litt større størrelse på catwalken. Det vil være kurver og atletiske kropper. Denne sesongen handler om en naturlig look, men også modige kreasjoner og sminke.